https://www.vegyesapro.hu/szolgaltatasok/kezmuves-hobby/amigurumi-online-tanfolyam-10836

Amigurumi online tanfolyam

Amigurumi online tanfolyam

16 000 Ft

Hirdető: Kincsesláda amigurumi oktatás Hirdető: Kincsesláda amigurumi oktatás
Telefonszám:

E-mail: info@amigurumi-tanfolyam.com

Hirdetés azonosító: 10836

2024-07-15 15:54 Bácsalmás

Rövid infók

Állapot: új

Kategória: Kézműves, hobby

Kategória: Kézműves, hobby

Itt található: Bács-Kiskun megye, Bácsalmás


Itt található: Bács-Kiskun


Szeretnél ilyen aranyos figurákat készíteni? A "Kincsesláda" amigurumi horgolás online tanfolyamon megtanulhatod a horgolás alapjait és az amigurumi készítés fortélyait. A tanfolyam 24 leckét tartalmaz, 7 órányi videós anyagot és 16 letölthető PDF-et. A tanfolyam során megtanulsz 7 figurát elkészíteni, utána pedig képes leszel önállóan horgolni nehezebb mintákat is magyar és angol nyelvű mintából. Várunk téged is szeretettel. További információ és jelentkezés: https: www.amigurumi-tanfolyam.com

Leírás

Szeretnél ilyen aranyos figurákat készíteni?

A "Kincsesláda" amigurumi horgolás online tanfolyamon megtanulhatod a horgolás alapjait és az amigurumi készítés fortélyait.

A tanfolyam 24 leckét tartalmaz, 7 órányi videós anyagot és 16 letölthető PDF-et. A tanfolyam során megtanulsz 7 figurát elkészíteni, utána pedig képes leszel önállóan horgolni nehezebb mintákat is magyar és angol nyelvű mintából.

Várunk téged is szeretettel.

További információ és jelentkezés: https: www.amigurumi-tanfolyam.com

Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!