https://www.vegyesapro.hu/szolgaltatasok/egyeb/xvi-moto-rock-weekend-hajdunanas-10429

XVI. Moto-Rock Weekend (Hajdúnánás)

XVI. Moto-Rock Weekend (Hajdúnánás)

37 990 Ft

Hirdető: XVI. Moto-Rock Weekend Hirdető: XVI. Moto-Rock Weekend
Telefonszám:

E-mail: kawaszaki2@gmail.com

Hirdetés azonosító: 10429

2024-06-21 14:34 Hajdúnánás

Kapcsolatfelvétel Kattints a gombra!

E-mail Üzenet

Rövid infók

Állapot: új

Kategória: Egyéb

Kategória: Egyéb

Itt található: Hajdú-Bihar megye, Hajdúnánás


Itt található: Hajdú-Bihar


A Nagy Nyári Motoros Találkozó Időpont: 2024. Augusztus 28-09.01 Helyszín: Hajdúnánás, Hajdúnánási Gyógyfürdő. Kedves Motoros Barátaink! Nagy örömmel és izgatottsággal jelentjük be, hogy idén nyáron újra megrendezzük a régió legnagyobb motoros találkozóját, amely minden motoros szívét megdobogtatja! Hajdúnánáson , festői környezetben várunk minden motorozás szerelmesét egy felejthetetlen hétvégére, tele kalandokkal, élményekkel és fantasztikus programokkal. Miért érdemes eljönni? Koncertek és Élőzene: Este a zene birodalmába repítünk! Kiváló zenekarok gondoskodnak a hangulatról, hogy a nap lezárásaként táncra perdüljünk és együtt énekeljünk a csillagok alatt. Versenyek: Ezeken mérhetitek össze tudásotokat és gyorsaságotokat. Gasztronómiai Élvezetek: Helyi és nemzetközi konyha ínycsiklandó fogásai várnak rátok, hogy az ízlelőbimbóitokat is elkényeztessük. A finom ételek és italok mellett nem hiányozhatnak a motoros találkozók tradicionális ételei sem. Közösségi Programok: Számos közösségi programmal készülünk, ahol találkozhattok régi barátokkal és új ismeretségekre tehettek szert. A közös játékok erősítik a motoros közösség összetartozását. Szálláslehetőségek: A rendezvény helyszínén kempingezési lehetőség is biztosított, hogy minél közelebb legyetek a programokhoz. Emellett a környező szállodák és panziók is szívesen fogadják vendégeinket, kedvezményes áron. Ne hagyd ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy részese legyél az év legnagyobb motoros eseményének! Készülj fel a motorod, hívd el barátaidat, és csatlakozz hozzánk egy felejthetetlen hétvégére! Jegyvásárlás és további információk: Látogass el weboldalunkra https://www.facebook.com/motorockweekend ( Jegyvásárlás : https://tixa.hu/xvimotorockweekend ), ahol minden szükséges információt megtalálsz a jegyárakról, szállásfoglalásról és a programokról. Tarts velünk, és éld át a szabadság érzését a motoros közösség szívében! Találkozzunk 2024 Augusztus 28-Szeptember 1 között,Hajdúnánáson.

Leírás

A Nagy Nyári Motoros Találkozó
Időpont: 2024. Augusztus 28-09.01
Helyszín: Hajdúnánás, Hajdúnánási Gyógyfürdő.
Kedves Motoros Barátaink!
Nagy örömmel és izgatottsággal jelentjük be, hogy idén nyáron újra megrendezzük a régió legnagyobb motoros találkozóját, amely minden motoros szívét megdobogtatja! Hajdúnánáson , festői környezetben várunk minden motorozás szerelmesét egy felejthetetlen hétvégére, tele kalandokkal, élményekkel és fantasztikus programokkal.
Miért érdemes eljönni?

Koncertek és Élőzene: Este a zene birodalmába repítünk! Kiváló zenekarok gondoskodnak a hangulatról, hogy a nap lezárásaként táncra perdüljünk és együtt énekeljünk a csillagok alatt.
Versenyek: Ezeken mérhetitek össze tudásotokat és gyorsaságotokat.
Gasztronómiai Élvezetek: Helyi és nemzetközi konyha ínycsiklandó fogásai várnak rátok, hogy az ízlelőbimbóitokat is elkényeztessük. A finom ételek és italok mellett nem hiányozhatnak a motoros találkozók tradicionális ételei sem.
Közösségi Programok: Számos közösségi programmal készülünk, ahol találkozhattok régi barátokkal és új ismeretségekre tehettek szert. A közös játékok erősítik a motoros közösség összetartozását.

Szálláslehetőségek: A rendezvény helyszínén kempingezési lehetőség is biztosított, hogy minél közelebb legyetek a programokhoz. Emellett a környező szállodák és panziók is szívesen fogadják vendégeinket, kedvezményes áron.
Ne hagyd ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy részese legyél az év legnagyobb motoros eseményének! Készülj fel a motorod, hívd el barátaidat, és csatlakozz hozzánk egy felejthetetlen hétvégére!
Jegyvásárlás és további információk: Látogass el weboldalunkra https://www.facebook.com/motorockweekend ( Jegyvásárlás : https://tixa.hu/xvimotorockweekend ), ahol minden szükséges információt megtalálsz a jegyárakról, szállásfoglalásról és a programokról.
Tarts velünk, és éld át a szabadság érzését a motoros közösség szívében! Találkozzunk 2024 Augusztus 28-Szeptember 1 között,Hajdúnánáson.

Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!