https://www.vegyesapro.hu/otthon-kert-noveny/epitoanyag/csavart-kotegelt-monofil-szal-54-mm-ipari-padlo-beton-keszitesehez-10153

CSAVART, KÖTEGELT MONOFIL SZÁL (54 MM) - IPARI PADLÓ BETON KÉSZÍTÉSÉHEZ

CSAVART, KÖTEGELT MONOFIL SZÁL (54 MM) - IPARI PADLÓ BETON KÉSZÍTÉSÉHEZ

4 790 Ft

Hirdető: Betonszál webshop Hirdető: Betonszál webshop
Telefonszám: 0670 335 2225

E-mail: betonszal2@gmail.com

Hirdetés azonosító: 10153

2024-08-27 11:24 Miskolc

Kapcsolatfelvétel Kattints a gombra!

Telefon E-mail Üzenet

Rövid infók

Állapot: új

Kategória: Építőanyag

Kategória: Építőanyag

Itt található: Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Miskolc


Itt található: Borsod-Abaúj-Zemplén


Növeli a rugalmasságot és javítja az energiaelnyelő képességet. Az Eco Twist 54 100% tisztaságú (nem újrahasznosított) kopolimer polipropilénből készült, sodrott monofil szálkötegekből áll, ipari padló alkalmazásokban a szerkezeti beton megerősítésére használjuk. A szálak eloszlása ​​a betonmátrixban egy háromdimenziós megerősítésű hálózatot hoz létre, amely magas szintű energiaelnyelést és szívósságot tesz lehetővé. Megrendelés: betonszalshop.hu vagy telefonon: 0670 335 2225

Leírás

Növeli a rugalmasságot és javítja az energiaelnyelő képességet.
Az Eco Twist 54 100% tisztaságú (nem újrahasznosított) kopolimer polipropilénből készült, sodrott monofil szálkötegekből áll, ipari padló alkalmazásokban a szerkezeti beton megerősítésére használjuk.
A szálak eloszlása ​​a betonmátrixban egy háromdimenziós megerősítésű hálózatot hoz létre, amely magas szintű energiaelnyelést és szívósságot tesz lehetővé.
Megrendelés:
betonszalshop.hu
vagy telefonon: 0670 335 2225

Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!