https://www.vegyesapro.hu/ingatlanok/tarsashazi-lakas/elado-ujszeru-allapotu-panel-lakas-veszprem-10970

Eladó újszerű állapotú panel lakás - Veszprém

Eladó újszerű állapotú panel lakás - Veszprém

36 500 000 Ft

Hirdető: Kőmíves Tibor Hirdető: Kőmíves Tibor
Telefonszám: 06205855475

E-mail: komives.tibor@gmail.com

Hirdetés azonosító: 10970

2024-07-24 15:37 Veszprém

Kapcsolatfelvétel Kattints a gombra!

Telefon E-mail Üzenet

Rövid infók

Állapot: újszerű

Kategória: Társasházi lakás

Kategória: Társasházi lakás

Itt található: Veszprém megye, Veszprém


Itt található: Veszprém


Az eladó ingatlan 1/tulajdonban van, teljesen tehermentesen! Jelen állapotában, ahogy a a képek is mutatják, minden felújítás megtörtént! A szobák parkettázása új,! Járólapozás minden helyiségben, csempézéssel együtt szintén új! A szobákban inverteres, hűt-fűt klímákkal felszerelt! A fürdő wc. Szintén cserélve lettek! A konyha teljesen új, még garanciális, mint ahogy a bent lévő gépek is garanciálisak, a mosogató gép, a dupla légkeveréses sütő, a elektromos biztonsági főző lap, és természetesen része a konyhának a dupla hűtő is! A villany rendszer, kapcsolók-konnektorok szintén új, mint a festés mázolás! A nyílászárók műanyag, több légkamrás új, az erkély ajtóval együtt! Csapok tusoló, a sell szelep a toalettben, ami teljesek külön van a fürdőszobától szintén új! A lakástól 150 méteren belül az iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő! /Kettő is/, postahivatal, abc, boltok, zöldséges, buszmegálló, csak a legfontosabbak, de sok minden más is! A lakás vételárát külön, kettő érték becsüs határozta meg!! Tetszett ez az eladó Veszprémi újszerű állapotú 1 egész és 1 fél szobás panel lakás? Hívd fel a hirdetőt most, és tudj meg mindent erről az eladó panel lakásról! Persze azért nézelődj is tovább az eladó lakás Veszprém oldal hirdetései között, hátha még ma megtalálod álmaid otthonát a megveszLAK széles ingatlan kínálatában. Oszd meg az ismerőseiddel a hirdetést most, hogy Ők is lássák, milyen szuper eladó lakásra akadtál. Ennek az eladó lakásnak az ára 36500000 Ft és mivel az alapterülete 45 négyzetméter, ezért az átlagos négyzetméterára 811111,11 HUF/m2. A galéria alatti csillagra kattintással el is tudod menteni a kedvenceid közé, hogy legközelebb, amikor meglátogatod az oldalt, már ne kelljen keresni, így már akkor se lesz gond, ha elfelejted, hogy milyen beállításokkal találtál rá a hirdetésre. az eladó lakás menüpontra visszatérve, választhatsz másik települést is, vagy kiterjesztheted a keresést a környező településekre. Ha van kedved, akkor böngészhetsz a Kőmíves Tibor vagy Tiborné összes hirdetése között. Ha nem találtál eddig kedvedre való eladó lakást Veszprémen, akkor nézz körül eladó Veszprém környéki lakások között is, hátha ott megtalálod, amire vágysz. Ha kifejezetten magánszemély által hirdetett eladó lakást keresel Veszprémen, akkor Neked ajánlom a tulajdonostól eladó lakás Veszprém oldalunkat.

Leírás

Az eladó ingatlan 1/tulajdonban van, teljesen tehermentesen! Jelen állapotában, ahogy a a képek is mutatják, minden felújítás megtörtént! A szobák parkettázása új,! Járólapozás minden helyiségben, csempézéssel együtt szintén új! A szobákban inverteres, hűt-fűt klímákkal felszerelt! A fürdő wc. Szintén cserélve lettek! A konyha teljesen új, még garanciális, mint ahogy a bent lévő gépek is garanciálisak, a mosogató gép, a dupla légkeveréses sütő, a elektromos biztonsági főző lap, és természetesen része a konyhának a dupla hűtő is! A villany rendszer, kapcsolók-konnektorok szintén új, mint a festés mázolás! A nyílászárók műanyag, több légkamrás új, az erkély ajtóval együtt! Csapok tusoló, a sell szelep a toalettben, ami teljesek külön van a fürdőszobától szintén új! A lakástól 150 méteren belül az iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő! /Kettő is/, postahivatal, abc, boltok, zöldséges, buszmegálló, csak a legfontosabbak, de sok minden más is! A lakás vételárát külön, kettő érték becsüs határozta meg!!
Tetszett ez az eladó Veszprémi újszerű állapotú 1 egész és 1 fél szobás panel lakás? Hívd fel a hirdetőt most, és tudj meg mindent erről az eladó panel lakásról! Persze azért nézelődj is tovább az eladó lakás Veszprém oldal hirdetései között, hátha még ma megtalálod álmaid otthonát a megveszLAK széles ingatlan kínálatában. Oszd meg az ismerőseiddel a hirdetést most, hogy Ők is lássák, milyen szuper eladó lakásra akadtál. Ennek az eladó lakásnak az ára 36500000 Ft és mivel az alapterülete 45 négyzetméter, ezért az átlagos négyzetméterára 811111,11 HUF/m2.

A galéria alatti csillagra kattintással el is tudod menteni a kedvenceid közé, hogy legközelebb, amikor meglátogatod az oldalt, már ne kelljen keresni, így már akkor se lesz gond, ha elfelejted, hogy milyen beállításokkal találtál rá a hirdetésre. az eladó lakás menüpontra visszatérve, választhatsz másik települést is, vagy kiterjesztheted a keresést a környező településekre. Ha van kedved, akkor böngészhetsz a Kőmíves Tibor vagy Tiborné összes hirdetése között.

Ha nem találtál eddig kedvedre való eladó lakást Veszprémen, akkor nézz körül eladó Veszprém környéki lakások között is, hátha ott megtalálod, amire vágysz.

Ha kifejezetten magánszemély által hirdetett eladó lakást keresel Veszprémen, akkor Neked ajánlom a tulajdonostól eladó lakás Veszprém oldalunkat.

Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!