https://www.vegyesapro.hu/ingatlanok/panel-lakas/elado-panellakas-xix-keruletben-dobo-katica-utcaban-10882

Eladó panellakás, XIX. kerületben, Dobó Katica utcában

Eladó panellakás, XIX. kerületben, Dobó Katica utcában

33 000 000 Ft

Hirdető: Herendi David Hirdető: Herendi David
Telefonszám: +36304023733

E-mail: destroyer06605@gmail.com

Hirdetés azonosító: 10882

2024-07-17 17:19 Budapest XIX. kerület

Kapcsolatfelvétel Kattints a gombra!

Telefon E-mail Üzenet

Tulajdonságok

  • Erkély, terasz: Van
  • Belmagasság: 2.5 m felett
  • Bútorozott: Nem
  • Emelet: 4
  • Fűtés típusa: távhő
  • Havi közösköltség: 17500 Ft / hó
  • Lift: Van
  • Méret: 37 nm2
  • Parkolás: Utcán
  • Szobák száma: 1
  • Tulajdonjog / Bérleti jog: Tulajdonjog

Rövid infók

Állapot: használt

Kategória: Panel lakás

Kategória: Panel lakás

Itt található: Budapest megye, Budapest XIX. kerület


Itt található: Budapest


Eladó a 19. kerület közkedvelt részén, a Dobó Katica utcában egy 37 nm-es napfényes 4 emelei panellakás .A konyhába nem rég műanyag nyílászáró került beépítésre. Csaptelepek cseréje is megtörtént. Fa bejárati ajtó előtt acél biztonságirács található. Az otthon melegéről távfűtés gondoskodik. Külön hideg és meleg vízmérőóra. Az infrastruktúra kivalló, rendezett társasházban!.A társasház rendben tartott, kulturált lakóközösséggel, kiépített kamera rendszerrel és diszpécser szolgálattal rendelkezik.A lakás környékét a kiemelkedő infrastrukturális ellátottság rendkívül vonzóvá teszi a helyi lakosok számára, Kispest egyik központi része, a Kossuth tér, és ezzel egybekötve minden szolgáltatás karnyújtásnyi távolságra elérhető. (Piac, Lidl, Spar, Gyógyszertár, Edzőterem, Éttermek, Kozmetikai-, és Ruhaüzletek, Bölcsőde, Óvoda, Iskola, stb.... )A közlekedési lehetőségek is kiválóak, a nap bármely időszakában a Határ úti metrómegálló percek alatt megközelíthető, így a belváros könnyedén és gyorsan elérhető.A lakás az adottságainak köszönhetően ideális lehet pároknak és egyedülállóknak, fiataloknak és időseknek, magáncélra vagy befektetésn. ngatlanosok ne keressenek! ár : 33 Millio Tel.:+36304023733

Leírás

Eladó a 19. kerület közkedvelt részén, a Dobó Katica utcában egy 37 nm-es napfényes 4 emelei panellakás .A konyhába nem rég műanyag nyílászáró került beépítésre. Csaptelepek cseréje is megtörtént. Fa bejárati ajtó előtt acél biztonságirács található. Az otthon melegéről távfűtés gondoskodik. Külön hideg és meleg vízmérőóra. Az infrastruktúra kivalló, rendezett társasházban!.A társasház rendben tartott, kulturált lakóközösséggel, kiépített kamera rendszerrel és diszpécser szolgálattal rendelkezik.A lakás környékét a kiemelkedő infrastrukturális ellátottság rendkívül vonzóvá teszi a helyi lakosok számára, Kispest egyik központi része, a Kossuth tér, és ezzel egybekötve minden szolgáltatás karnyújtásnyi távolságra elérhető. (Piac, Lidl, Spar, Gyógyszertár, Edzőterem, Éttermek, Kozmetikai-, és Ruhaüzletek, Bölcsőde, Óvoda, Iskola, stb.... )A közlekedési lehetőségek is kiválóak, a nap bármely időszakában a Határ úti metrómegálló percek alatt megközelíthető, így a belváros könnyedén és gyorsan elérhető.A lakás az adottságainak köszönhetően ideális lehet pároknak és egyedülállóknak, fiataloknak és időseknek, magáncélra vagy befektetésn.
ngatlanosok ne keressenek!
ár : 33 Millio
Tel.:+36304023733

Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!