https://www.vegyesapro.hu/ingatlanok/ikerhaz/dorogon-75-nm-es-haz-elado-10634

Dorogon 75 nm-es ház eladó!

Dorogon 75 nm-es ház eladó!

37 000 000 Ft

Hirdető: Békési Csabáné Hirdető: Békési Csabáné
Telefonszám: 06308533070

E-mail: bekesi.nelli@gmail.com

Hirdetés azonosító: 10634

2024-07-06 14:54 Dorog

Kapcsolatfelvétel Kattints a gombra!

Telefon E-mail Üzenet

Tulajdonságok

  • Erkély, terasz: Van
  • Belmagasság: 2.5 m felett
  • Bútorozott: Nem
  • Fűtés típusa: gáz-cirkó
  • Lift: Nincs
  • Méret: 75 nm2 nm2
  • Parkolás: Garázsban, Udvaron
  • Szobák száma: 2
  • Telek méret: 399 nm2
  • Tulajdonjog / Bérleti jog: Tulajdonjog

Rövid infók

Állapot: használt

Kategória: Ikerház

Kategória: Ikerház

Itt található: Komárom-Esztergom megye, Dorog


Itt található: Komárom-Esztergom


Eladó családi ház Dorogon. Keleti fekvésű, 75 m2 alapterületű családi ikerház 400 m2-es telken. A ház 1944-ben épült, 1980-ban átépítették, és egy 8 nm-es fedett terasz tartozik hozzá. Az ingatlan tágas, nyitott elrendezésű, nagy helyiségekkel rendelkezik. Az előszoba, hálószoba, kamra, nappali étkezővel, konyha és fürdőszoba mind kényelmes életteret biztosítanak. A tűzfal megemelt, így a tetőtér beépítésekor nagyobb helyiségek alakíthatók ki, ami kiváló lehetőség a bővítésre. Az ingatlan összközműves: gáz, víz, villany, csatorna rendelkezésre áll. A melegvizet gázbojler biztosítja, a központi fűtés pedig gáz cirkóval van megoldva. Az ingatlanhoz önálló garázs és pince is tartozik, amely további tárolási lehetőséget biztosít. Az ingatlan per- és tehermentes, azonnal birtokba vehető. A környék infrastruktúrája kiváló: LIDL, SPAR, buszmegálló, vasútállomás, iskola, óvoda, orvosi rendelő és patika mind néhány perces sétával elérhetőek. Irányár: 37.000.000 Ft. Ez az ingatlan egy kis fantáziával és szeretettel teljes otthonná válhat. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy megtekintse ezt a potenciállal teli ingatlant! Ha felkeltette érdeklődését és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.

Leírás

Eladó családi ház Dorogon.
Keleti fekvésű, 75 m2 alapterületű családi ikerház 400 m2-es telken.

A ház 1944-ben épült, 1980-ban átépítették, és egy 8 nm-es fedett terasz tartozik hozzá. Az ingatlan tágas, nyitott elrendezésű, nagy helyiségekkel rendelkezik. Az előszoba, hálószoba, kamra, nappali étkezővel, konyha és fürdőszoba mind kényelmes életteret biztosítanak. A tűzfal megemelt, így a tetőtér beépítésekor nagyobb helyiségek alakíthatók ki, ami kiváló lehetőség a bővítésre.

Az ingatlan összközműves: gáz, víz, villany, csatorna rendelkezésre áll. A melegvizet gázbojler biztosítja, a központi fűtés pedig gáz cirkóval van megoldva. Az ingatlanhoz önálló garázs és pince is tartozik, amely további tárolási lehetőséget biztosít.

Az ingatlan per- és tehermentes, azonnal birtokba vehető.

A környék infrastruktúrája kiváló: LIDL, SPAR, buszmegálló, vasútállomás, iskola, óvoda, orvosi rendelő és patika mind néhány perces sétával elérhetőek.

Irányár: 37.000.000 Ft.

Ez az ingatlan egy kis fantáziával és szeretettel teljes otthonná válhat. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy megtekintse ezt a potenciállal teli ingatlant!

Ha felkeltette érdeklődését és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.


Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!