https://www.vegyesapro.hu/ingatlanok/csaladi-haz/vamosmikola-csendes-utcajaban-ketgeneracios-csaladi-haz-elado-10589

Vámosmikola csendes utcájában, kétgenerációs családi ház eladó.

Vámosmikola csendes utcájában, kétgenerációs családi ház eladó.

33 900 000 Ft

Hirdető: Gere Géza Hirdető: Gere Géza
Telefonszám: (70) 558-1160

E-mail: hesu52@gmail.com

Hirdetés azonosító: 10589

2024-07-02 18:01 Vámosmikola

Kapcsolatfelvétel Kattints a gombra!

Telefon E-mail Üzenet

Tulajdonságok

  • Erkély, terasz: Van
  • Belmagasság: 2.5 m felett
  • Bútorozott: Részben
  • Emelet: fszt.
  • Fűtés típusa: központi fűtés
  • Lift: Nincs
  • Méret: 160 nm2
  • Parkolás: Udvaron
  • Szobák száma: 5
  • Telek méret: 1514 nm2
  • Tulajdonjog / Bérleti jog: Tulajdonjog

Rövid infók

Állapot: használt

Kategória: Családi ház

Kategória: Családi ház

Itt található: Pest megye, Vámosmikola


Itt található: Pest


Vámosmikola csendes utcájában, kétgenerációs családi ház eladó. Pest megyében, Vámosmikolán az Alkotmány utcában, bekerített 1514 m2-es telken, gazdálkodásra alkalmas 160 m2 + 100 m2 szuterénes, kétszintes több generációs családi ház eladó. Az ingatlan télen-nyáron megközelíthető, mivel szilárd burkolatú utcában található. Besorolása lakóház, udvar. Az épület 1986-ban épült beton alapra, felmenő falazat gáz szilikát és ikersejt téglából. Tetőszerkezet nyeregtetős, hullámlemez borítással. A külső falazat kőporos simított vakolattal ellátva. Az épület szerkezetileg korának megfelelő jó állapotú, a falakon repedések illetve nedvesedés nem tapasztalható. Az ingatlan közművei víz, villany, gáz valamint emésztő. A községben csatorna nincs kialakítva. Az épület fűtése vegyes tüzelésű kazánról működik radiátoros hőleadással, mellette a földszinti két szoba között épített kandalló is biztosítja az otthon melegét. A melegvíz-ellátást elektromos bojler biztosítja. A lakóingatlan földszintjére fedett teraszon keresztül jutunk be, ahol közlekedő, fürdőszoba, külön WC, két nagyszoba, pincelejáró, étkező, konyha és abból nyíló kamra található. A konyhából a hátsó telekre fedett teraszról jutunk ki. A földszinti terasz mellett garázs épült. Az emeletre falépcsőn közlekedve előtér, utcafronti két külön nyíló nagyszoba, (az egyik szobából egy 25 m2-es erkély), zuhanyzós fürdőszoba, tetőtéri hálószoba (erkélyes), valamint tárolóhelyiség lett kialakítva. A 100 m2-es szuterénben több helyiség van, amelyek többségében tárolási célokat szolgálnak. Itt lett elhelyezve a vegyes tüzelésű kazán, fatároló, műhely. A telken néhány gyümölcsfa, állattartásra használt felépítmény, kutyaboksz, kerti pihenő, valamint az utcafronton fenyőfák találhatók. A családi ház magán viseli az adott kor építészeti jegyeit, ezért bizonyos részek felújításra szorulnak. A szobák padlószőnyegesek, a többi helyiség kerámialapos. A családi ház nagysága miatt ajánlom két generáció összeköltözésére, akik szeretik a vidék varázsát, az állatokat, a növényeket és látnak fantáziát a csendes, nyugodt életvitelhez. Irányár: 33.900.000.-Ft További információért és a megtekintéssel kapcsolatban, várom megtisztelő hívását! Amiben még segíteni tudok: - ha a vásárláshoz még el kell adnia ingatlanát - energetikai tanúsítvány készítése 72 órán belül - ingyenes hitelügyintézés - jogi háttér - földhivatali ügyintézés - értékbecslés, piaci ármeghatározás - költöztetés, lomtalanítás - ajánlatok küldése e-mailben országos adatbázisból. Tel: 06705581160 Gere Géza

Leírás

Vámosmikola csendes utcájában, kétgenerációs családi ház eladó.

Pest megyében, Vámosmikolán az Alkotmány utcában, bekerített 1514 m2-es telken, gazdálkodásra alkalmas 160 m2 + 100 m2 szuterénes, kétszintes több generációs családi ház eladó.

Az ingatlan télen-nyáron megközelíthető, mivel szilárd burkolatú utcában található.
Besorolása lakóház, udvar.

Az épület 1986-ban épült beton alapra, felmenő falazat gáz szilikát és ikersejt téglából. Tetőszerkezet nyeregtetős, hullámlemez borítással.
A külső falazat kőporos simított vakolattal ellátva.
Az épület szerkezetileg korának megfelelő jó állapotú, a falakon repedések illetve nedvesedés nem tapasztalható.

Az ingatlan közművei víz, villany, gáz valamint emésztő.
A községben csatorna nincs kialakítva.

Az épület fűtése vegyes tüzelésű kazánról működik radiátoros hőleadással, mellette a földszinti két szoba között épített kandalló is biztosítja az otthon melegét.
A melegvíz-ellátást elektromos bojler biztosítja.

A lakóingatlan földszintjére fedett teraszon keresztül jutunk be, ahol közlekedő, fürdőszoba, külön WC, két nagyszoba, pincelejáró, étkező, konyha és abból nyíló kamra található. A konyhából a hátsó telekre fedett teraszról jutunk ki. A földszinti terasz mellett garázs épült.

Az emeletre falépcsőn közlekedve előtér, utcafronti két külön nyíló nagyszoba, (az egyik szobából egy 25 m2-es erkély), zuhanyzós fürdőszoba, tetőtéri hálószoba (erkélyes), valamint tárolóhelyiség lett kialakítva.

A 100 m2-es szuterénben több helyiség van, amelyek többségében tárolási célokat szolgálnak. Itt lett elhelyezve a vegyes tüzelésű kazán, fatároló, műhely.

A telken néhány gyümölcsfa, állattartásra használt felépítmény, kutyaboksz, kerti pihenő, valamint az utcafronton fenyőfák találhatók.

A családi ház magán viseli az adott kor építészeti jegyeit, ezért bizonyos részek felújításra szorulnak.
A szobák padlószőnyegesek, a többi helyiség kerámialapos.
A családi ház nagysága miatt ajánlom két generáció összeköltözésére, akik szeretik a vidék varázsát, az állatokat, a növényeket és látnak fantáziát a csendes, nyugodt életvitelhez.

Irányár: 33.900.000.-Ft

További információért és a megtekintéssel kapcsolatban, várom megtisztelő hívását!
Amiben még segíteni tudok:
- ha a vásárláshoz még el kell adnia ingatlanát
- energetikai tanúsítvány készítése 72 órán belül
- ingyenes hitelügyintézés
- jogi háttér
- földhivatali ügyintézés
- értékbecslés, piaci ármeghatározás
- költöztetés, lomtalanítás
- ajánlatok küldése e-mailben országos adatbázisból.

Tel: 06705581160 Gere Géza

Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!