https://www.vegyesapro.hu/allatok-kedvencek/haziallat/kutya/szuper-aranyos-pomeraniai-torpe-spitz-kolykok-uj-otthont-keresnek-11425

Szuper aranyos pomerániai törpe spitz kölykök új otthont keresnek!

Szuper aranyos pomerániai törpe spitz kölykök új otthont keresnek!

80 000 Ft

Hirdető: Carlax Hirdető: Carlax
Telefonszám:

E-mail: carlamorissonx@gmail.com

Hirdetés azonosító: 11425

2024-09-03 17:23 Apostag

Kapcsolatfelvétel Kattints a gombra!

E-mail Üzenet

Rövid infók

Állapot:

Kategória: Kutya

Kategória: Kutya

Itt található: Bács-Kiskun megye, Apostag


Itt található: Bács-Kiskun


Szuper aranyos pomerániai törpe spitz kölykök új otthont keresnek! azonnal új otthont. 2024. április 30-án születtek, és egy hím kölyökkutya (kék fül) és egy szuka kölyökkutya (narancsfül és sárga fül) alkotja. Kutyánk, a kicsik anyukája is látogatható a helyszínen :) átvételkor minden kiskutya kap egy kis kezdőcsomagot. Ha felkeltettem érdeklődését vagy kérdése van, keressen bizalommal, kérésre természetesen küldünk további képeket. elérhetőség: (carlamorissonx@gmail.com)

Leírás

Szuper aranyos pomerániai törpe spitz kölykök új otthont keresnek!

azonnal új otthont.

2024. április 30-án születtek, és egy hím kölyökkutya (kék fül) és egy szuka kölyökkutya (narancsfül és sárga fül) alkotja.

Kutyánk, a kicsik anyukája is látogatható a helyszínen :) átvételkor minden kiskutya kap egy kis kezdőcsomagot.

Ha felkeltettem érdeklődését vagy kérdése van, keressen bizalommal, kérésre természetesen küldünk további képeket. elérhetőség: (carlamorissonx@gmail.com)

Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!