https://www.vegyesapro.hu/allatok-kedvencek/haziallat/kutya/golden-retriever-kolykok-11424

Golden retriever kölykök

Golden retriever kölykök

70 000 Ft

Hirdető: Carlax Hirdető: Carlax
Telefonszám:

E-mail: carlamorissonx@gmail.com

Hirdetés azonosító: 11424

2024-09-03 17:20 Budapest V. kerület

Kapcsolatfelvétel Kattints a gombra!

E-mail Üzenet

Rövid infók

Állapot: új

Kategória: Kutya

Kategória: Kutya

Itt található: Budapest megye, Budapest V. kerület


Itt található: Budapest


Golden retriever kölykök Fajtatiszta Golden Retriever párunknak, Lotta és Balunak vannak kölykei, akik már új családjukba költözhetnek. Többször oltottak, féregtelenítettek, írásos állatorvosi igazolással rendelkeznek. A kis gazfickók szeretettel nőttek fel a családi házban, más macskákkal és kutyákkal, és már többnyire házi nevelésben részesültek. Minden kölyökkutya megkapja a kezdőkészletét a szokásos étellel, a kedvenc játékaival és a bújós takarójával. Mivel fontosnak tartjuk az egészséges tenyésztést, mindkét szülő csípőjének és könyökének röntgenvizsgálata (HD és ED mentes) is megtekinthető. Megtekintése bármikor lehetséges. (carlamorissonx@gmail.com)

Leírás

Golden retriever kölykök

Fajtatiszta Golden Retriever párunknak, Lotta és Balunak vannak kölykei, akik már új családjukba költözhetnek. Többször oltottak, féregtelenítettek, írásos állatorvosi igazolással rendelkeznek. A kis gazfickók szeretettel nőttek fel a családi házban, más macskákkal és kutyákkal, és már többnyire házi nevelésben részesültek.
Minden kölyökkutya megkapja a kezdőkészletét a szokásos étellel, a kedvenc játékaival és a bújós takarójával.

Mivel fontosnak tartjuk az egészséges tenyésztést, mindkét szülő csípőjének és könyökének röntgenvizsgálata (HD és ED mentes) is megtekinthető.
Megtekintése bármikor lehetséges. (carlamorissonx@gmail.com)

Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!