https://www.vegyesapro.hu/allas-munka/munkat-kinal/webshop-partner-10507

Webshop partner

Webshop partner

Hirdető: Nagy Gábor Hirdető: Nagy Gábor
Telefonszám:

E-mail: user.mtb@gmail.com

Hirdetés azonosító: 10507

2024-06-27 14:21 Budapest I. kerület

Kapcsolatfelvétel Kattints a gombra!

E-mail Üzenet

Tulajdonságok

  • Pozíció: Webshop partner

Rövid infók

Kategória: Munkát kínál

Kategória: Munkát kínál

Itt található: Budapest megye, Budapest I. kerület


Itt található: Budapest


(Akár kezdő) KATA-s és átalányadózó (90%-os költséghányadú) egyéni vállalkozóknak ajánlunk kiegészítő kereseti lehetőséget magyarországi otthoni együttműködés keretein belül. Nem MLM és semmi hasonló. Ez egy rendhagyó ajánlat, amely heti elszámolással valósul meg és nem szükséges kezdő befektetés, tehát semmilyen költséggel nem jár a partnereinknek. 3-4 új alvállalkozót szeretnénk találni a már meglévők mellé és telefonhívás vagy személyes találkozó alkalmával avatjuk be a pontos részletekbe. Feltételek: Alanyi adómentes KATA-s  egyéni vállalkozás megléte (vagy alapítása) és alapszíntű számítógépes ismeretek. Heti 1-2 óra szabadidővel rendelkezők jelentkezését várjuk!  Országosan elérhető az ajánlat!  Jelentkezés privátban!  Köszönöm!  

Leírás

(Akár kezdő) KATA-s és átalányadózó (90%-os költséghányadú) egyéni vállalkozóknak ajánlunk kiegészítő kereseti lehetőséget magyarországi otthoni együttműködés keretein belül. Nem MLM és semmi hasonló. Ez egy rendhagyó ajánlat, amely heti elszámolással valósul meg és nem szükséges kezdő befektetés, tehát semmilyen költséggel nem jár a partnereinknek.
3-4 új alvállalkozót szeretnénk találni a már meglévők mellé és telefonhívás vagy személyes találkozó alkalmával avatjuk be a pontos részletekbe.
Feltételek: Alanyi adómentes KATA-s  egyéni vállalkozás megléte (vagy alapítása) és alapszíntű számítógépes ismeretek. Heti 1-2 óra szabadidővel rendelkezők jelentkezését várjuk! 
Országosan elérhető az ajánlat! 
Jelentkezés privátban! 
Köszönöm!  

Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!