https://www.vegyesapro.hu/allas-munka/munkat-kinal/nyilaszaro-gyartas-nemetorszag-10505

Nyílászáró gyártás - Németország

Nyílászáró gyártás - Németország

800 000 Ft

Hirdető: Adesso Personal GmbH Hirdető: Adesso Personal GmbH
Telefonszám: +491743038012

E-mail: herendi@adesso-personal.de

Hirdetés azonosító: 10505

2024-06-27 13:48 Budapest I. kerület

Kapcsolatfelvétel Kattints a gombra!

Telefon E-mail Üzenet

Tulajdonságok

  • Pozíció: Nyílászáró gyártás

Rövid infók

Kategória: Munkát kínál

Kategória: Munkát kínál

Itt található: Budapest megye, Budapest I. kerület


Itt található: Budapest


Nyílászáró gyártásban jártas kollégákat keresünk - Németországi munkavégzés, hivatalosan bejelentett munkaviszony, szállást biztosítunk. Asztalos szakma, német nyelvtudás előny. Fizetés+napi térítési díj Mi Önt keressük! Legyen a munkatársunk! Legyen szó akár időszakos munkaerő kölcsönzésről (Zeitarbeit), helyszíni támogatásról (On-Site-Management) vagy munkaerő kihelyezésről (Personalvermittlung), a nürnbergi székhelyű Adesso Personal GmbH mindezekben tapasztalt partner. A tevékenységünk középpontjában az ember áll. Ez magában foglalja a tisztességes fizetést, a határozatlan idejű munkaviszonyt, az igazságos bánásmódot valamint a személyes támogatást. Mindenkit meghallgatunk és mindent megteszünk annak érdekében, hogy munkatársaink elégedettek legyenek, hiszen ha nekik jó, akkor nekünk is jó. Csak az erős munkatársi kötődés garantálja ügyfeleink számára a motivált és teljesítményorientált munkavégzést. A tisztességes munkafeltételeken túl további juttatásokat is biztosítunk munkatársainknak. Milyen feltételeknek kell megfelelni? - közepes német nyelvtudás - Szakmai Végzettséget igazoló bizonyítvány - Jó fizikai állapot - Elkötelezettség, megbízhatóság és rugalmasság Felkeltettük érdeklődését? Akkor ne várjon tovább, küldje el jelentkezését.

Leírás

Nyílászáró gyártásban jártas kollégákat keresünk - Németországi munkavégzés, hivatalosan bejelentett munkaviszony, szállást biztosítunk. Asztalos szakma, német nyelvtudás előny. Fizetés+napi térítési díj
Mi Önt keressük! Legyen a munkatársunk!
Legyen szó akár időszakos munkaerő kölcsönzésről (Zeitarbeit), helyszíni támogatásról (On-Site-Management) vagy munkaerő kihelyezésről (Personalvermittlung), a nürnbergi székhelyű Adesso Personal GmbH mindezekben tapasztalt partner. A tevékenységünk középpontjában az ember áll. Ez magában foglalja a tisztességes fizetést, a határozatlan idejű munkaviszonyt, az igazságos bánásmódot valamint a személyes támogatást. Mindenkit meghallgatunk és mindent megteszünk annak érdekében, hogy munkatársaink elégedettek legyenek, hiszen ha nekik jó, akkor nekünk is jó. Csak az erős munkatársi kötődés garantálja ügyfeleink számára a motivált és teljesítményorientált munkavégzést. A tisztességes munkafeltételeken túl további juttatásokat is biztosítunk munkatársainknak.
Milyen feltételeknek kell megfelelni?
- közepes német nyelvtudás
- Szakmai Végzettséget igazoló bizonyítvány
- Jó fizikai állapot
- Elkötelezettség, megbízhatóság és rugalmasság
Felkeltettük érdeklődését? Akkor ne várjon tovább, küldje el jelentkezését.

Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!