https://www.vegyesapro.hu/allas-munka/munkat-keres/komuves-munkat-keresek-heti-fizetessel-10497

Kőműves munkát keresek heti fizetéssel

Kőműves munkát keresek heti fizetéssel

30 000 Ft

Hirdető: Horváth Rudolf Hirdető: Horváth Rudolf
Telefonszám: 06307884395

E-mail: rudolfhorvath788@gmail.com

Hirdetés azonosító: 10497

2024-06-26 15:58 Tarnaörs

Kapcsolatfelvétel Kattints a gombra!

Telefon E-mail Üzenet

Rövid infók

Kategória: Munkát keres

Kategória: Munkát keres

Itt található: Heves megye, Tarnaörs


Itt található: Heves


Apróhirdetés Ingyen Munka Apróhirdetés Ingyen > Álláshirdetés - Állás > Munka > Hirdetés Hirdetés Képek Tulajdonságok Kapcsolat Hasonló hirdetések Kőműves munka Ár: 30.000 Ft Üdv mindenkinek! A nevem Horváth Rudolf és kőműves munkát keresek heti fizetéssel! Mindenféle kőműves munkat elvégzek!3 évig voltam csapattársaimmal villanyászati segéd ebben a munkakörben is pontosan precízen megálom a helyen! Saját szerszámokkal rendelkezem azon kívül B"kategóriás jogosítvánnyal rendelkezem! Saját autóm sajnos nincs... ezért a munka bejárás megeggyezés szerint törtténe! Ezeken kívül jól tudom használni és értek is az építő ipari kisebb nagyobb földmunkához vagy bontáshoz való gépekhez gondolok itt pl a Bobcat és a markoló gépelhez is. Sajnos jogosítványom ezekre nincs.Ezeken kívül a kőműves szakmában csapat vezetőként is dolgoztam 2 évet! Rajzról tökéletesen tudok olvasni!Tehát minden ami kőműves munka jöhet térkövezés is stb. Üdvözlettel:Horváth Rudolf

Leírás

Apróhirdetés Ingyen
Munka
Apróhirdetés Ingyen > Álláshirdetés - Állás > Munka > Hirdetés
Hirdetés Képek Tulajdonságok Kapcsolat Hasonló hirdetések
Kőműves munka
Ár: 30.000 Ft

Üdv mindenkinek!
A nevem Horváth Rudolf és kőműves munkát keresek heti fizetéssel! Mindenféle kőműves munkat elvégzek!3 évig voltam csapattársaimmal villanyászati segéd ebben a munkakörben is pontosan precízen megálom a helyen! Saját szerszámokkal rendelkezem azon kívül B"kategóriás jogosítvánnyal rendelkezem! Saját autóm sajnos nincs... ezért a munka bejárás megeggyezés szerint törtténe! Ezeken kívül jól tudom használni és értek is az építő ipari kisebb nagyobb földmunkához vagy bontáshoz való gépekhez gondolok itt pl a Bobcat és a markoló gépelhez is. Sajnos jogosítványom ezekre nincs.Ezeken kívül a kőműves szakmában csapat vezetőként is dolgoztam 2 évet! Rajzról tökéletesen tudok olvasni!Tehát minden ami kőműves munka jöhet térkövezés is stb.
Üdvözlettel:Horváth Rudolf

Térkép

Vegyesapro.hu tájékoztatás

A Vegyesapro.hu üzemeltetői nem vállnak felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért és a hirdetésben megadott adatok hitelességéért! Soha ne utaljon idegennek előre pénzt, mielőtt az árut személyesen megtekintette volna! A problémás hirdetést kérlek jelentsd nekünk!